Om oss

“Det kan gå…” Var mottot på vilket By Gårdsbageri startade igen för tredje gången. Efter ekologiskt surdegsbak och två konkurser tog Ann och Anders Ahlezon över bageriet hösten 2010. Att några arbetshungriga ungdomar hakade på idén hjälpte naturligtvis till och efter några månaders provbakning hade några lovande produkter tagit form.

Sommaren 2015 övertog Ann och Anders dotter Frida bageriet tillsammans med sin make Niklas.

2017 klev även paret Paul och Rebeka Holstein in i verksamheten. Tillsammans bidrar de båda paren med ny drivkraft, inspiration och idéer och är de som driver bageriet vidare idag.

2018 inledde bageriet ett spännande samarbete med Syltkrukan i Månkarbo som kokar sylt, saft o marmelad. Tack vare detta samarbete kan nu alla våra återförsäljare beställa deras hemkokta produkter via bageriet.

Våra mål

  • Att leverera unika produkter med hög kvalitet och en känsla av hembakat.
  • Att stödja olika sociala projekt och organisationer för att hjälpa dem som är i behov.
  • Att vara en arbetsplats där ungdomar och andra kan få möjlighet att blomma ut.